Prezentarea termenilor si conditiilor website-ului

Tablouri:

0

Total:

0

Ron

Termeni si conditii

Conditii de utilizare

1. Introducere

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare "magazin virtual", pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune aceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare.

2.Magazin online

* Tot continutul acestui site (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului) este aparat de legea dreptului de autor. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.

3.Definirea serviciului oferit

In conformitate cu Legea Comertului Electronic nr. 365/07.06.2002 acest magazin reprezinta un "serviciu al societatii informationale". Societatea informationala este proprietarul magazinului. In consecinta, acest magazin este doar o interfata grafica ce prezinta destinatarului informatia pusa la dispozitie de un furnizor de produse si ofera in acelasi timp modalitatea tehnica de efectuare a cumparaturilor.

4.Obligatiile magazinului

Expedierea oricarei comenzi valide a unui client catre furnizor / furnizori in timp de 24-48 ore (zile lucratoare), sau daca acest lucru nu este posibil din punct de vedere tehnic, in termen maxim 72 ore (3 zile lucratoare) din momentul primirii cofirmarii platii, fie de utilizator sau de banca. Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi onorate in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect.

Ofera clientului posibilitatea de a edita informatiile din contul personal.

Ofera cumparatorului inainte de finalizarea tranzactiei posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ toate taxele producerii tabloului, mai putin taxele de curierat care sunt afisate separat.

Clientul poate face modificari in ce priveste cantitatea, modalitatea de livrare si de facturare, adresa de livrare si are posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.

Accesul fiecarui cumparator la istoricul comenzilor proprii, (dupa autentificare) spre vizualizare sau printare, acestea fiind pastrate pe server timp de un an.

Respectarea confidentialitatii datelor personale introduse de client. Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor clientului, la editarea continutului comenzilor sau al istoricului comenzilor. Preia si comunica celor abilitati sa rezolve orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

5.Retur

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000, din care am extras textul dintre ghilimele:
Art. 10. "Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1);

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

Produsele pot fi returnate doar in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave, datorate executiei sau altor cauze, defecte de tiparire etc, si care ni se vor aduce la cunostinta in 24 de ore de la data primirii coletului si sesizarea acestora. In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea,imediat ce produsele in cauza ne sunt returnate,sau dupa caz, reexecutarea comenzii.

6.Copyright(Drepturi de autor)

Prin trimiterea imaginilor spre a fi prelucrate de catre noi, va asumati si declarati pe propia raspundere ca detineti drepturile de autor ale imaginii,sau permisiunea scrisa a propietarului de a folosi imaginea sau imaginile respective. Tabloul-meu.ro nu va fi responsabil sub nici o forma de eventualele litigii ce pot aparea in urma nerespectarii legii dreptului de autor.

7.Securitatea datelor personale

Datele personale furnizate de dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul confirmarii si livrarii produselor comandate, fara ca acestea sa fie furnizate sau vandute unei terte parti.

Informatiile nu vor fi vandute, oferite, schimbate sau divulgate unor terti, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legislatiei in vigoare.

8.Dispute si conflicte

Nu suntem raspunzatori de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si nici pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la pierderi.

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Se va incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui conflict survenit intre parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu .

9.Prevederi legale

Magazinul functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman, conform Legii 449/2003(M), O.G 21/92 (republicata).

Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.

Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.

9.Alte clauze

Prin comanda unui tablou personalizat, aceasta poate fi facuta publica pe pagina "Clientii nostri". Clientul poate opta pentru listarea sau scoaterea de la listare a comenzii din meniul Contul meu > Istoric comenzi > EX: Comanda TBL 1-0-11 (Numarul comenzii care urmeaza a fi scoasa de la listare).

Ne rezervam dreptul de a nu publica mesajele care contin injurii sau pot leza imaginea magazinului.

copyright © 2009-2024

Eco friendly website SSL

Powered By Web Media Bacau