Detalii producere tablouri tip canvas

Tablouri:

0

Total:

0

Ron

Categorii tablouri

Cautare rapida tablouri

Inaltime maxima (cm) :

Latime maxima (cm) :

Cum sunt realizate tablourile?

1.Cum sunt realizate tablourile decorative canvas?

Fiecare tablou canvas realizat este atent studiat de echipa nostra pentru a corespunde celor mai exigente gusturi.

Cheia succesului nostru este calitatea. Respectam clientul, livram comenzile prompt si suntem atenti la orice detaliu pentru a va oferi un produs de o calitate superioara.

2. Ce materiale folosim?

Am ales cele mai bune materiale si cele mai calificate persoane pentru a putea realiza un produs care sa multumeasca cel mai exigent client al nostru.

Panza (canvas) folosita de noi este de o inalta calitate (compozitie bumbac 95%), este tratata special pentru a reda si pune in valoare culorile originale. Are in compozitia ei un strat protector, rezistent la usoare zgarieturi, care contine un filtru UV, si care va face ca tabloul canvas sa nu se decoloreze in timp.

Cernelurile folosite sunt ecologice (pe baza de pigment), nu sunt toxice si se compun dintr-un sistem de 8 culori speciale care impreuna vor da viata tablourilor tale prin explozia de culori.

Sasiul tabloului canvas este din brad tratat special pentru a obtine o rama cu un grad de durabilitate ridicat. Panza acopera in totalitate rama, si este prinsa cu capse pe spatele sasiului.

3. Exista diferente intre culorile afisate pe monitorul meu si culorile imprimate pe tablou?

Monitoare color emit culori in spectrul de lumini RGB(rosu, verde, albastru).

Deşi toate culorile din spectrul vizibil pot fi reproduse prin comasarea de roşu, verde şi albastru, monitoarele sunt capabile sa afiseze doar o gamă limitată din spectrul vizibil.

Imprimarea panzei se face prin spectrul de culori CMYK.

Cyan(albastru), magenta(rosu) şi pigmenţii galben sunt folositi ca filtre, creeand diferite grade de rosu, verde si albastru pentru a produce o gama selectiva de culori spectrale.

Ca si monitoarele, imprimantele photo profesionale produc o gamă de culori, care este doar o fractie a spectrului vizibil.

Prin urmare acelaşi imagine afişata pe un monitor de calculator poate să nu fie identica cu imaginea tipărită pe o panza, diferentele fiind vizibile la doar o gama de culori.

De asemenea, deoarece procesele de imprimare, cum ar fi compensarea utilizararii cernelurilor CMYK (cyan, magenta, galben, negru) in artă digitală trebuie să fie mai intai convertite in culoari CMYK, pentru imprimare.

copyright © 2009-2024

Eco friendly website SSL

Powered By Web Media Bacau